Landal Vakantie Park  thumbnail

Landal Vakantie Park

Published Oct 03, 23
10 min read

Vakantie Zwarte Woud

Kaal en onpersoonlijk. Wel netjes en goede airco. Geen informatie. We voelden ons daar wat aan ons lot overgelaten. Er was geen internet dus waar moesten we naartoe? We zochten dan zelf. Om een uitstapje te regelen: niet zo eenvoudig. Onze driver woonde dichtbij en bracht ons naar een strand (tegenvaller: geen drinken, grijze zee, snorkelkraam toe).

Ruth heeft dan een taxi voor ons geregeld die ons naar EL Nicho bracht voor 160€. Prachtige uitstap! Aanrader: regel dat gewoon in het pakket zelf al, zodat je geen tijd moet verliezen met dat zelf uit te zoeken (en dan voelt dat bedrag ook niet zo hoog aan). goedkope vakantie bestemmingen europa. Ruth deed echt wel haar best

Ze regelde ook centjes voor ons op erg korte tijd. (overal in de casa's: zeg gewoon tegen de reizigers dat ze daar best wisselen) (vakantie huisje texel). Tip: leg op voorhand aan de reizigers beter het systeem uit. Bijvoorbeeld in de winkels: daar moet je met de creditkaart betalen dus betaal je de officiële koers, waardoor een fles rum veel duurder is voor de toeristen - die kost ook overal evenveel

Twee nachten daar is meer dan voldoende. De casa is wel mooi, maar erg lawaaierig voor de slapers aan de kant. De eigenaresse is wel tof, ze voerde ons zelfs eens naar een resto. Ze heeft ons echt twee superresto's aangeraden. Die waren erg ver wandelen wel, tweede keer moesten we met een taxi.

We moesten ook 1,5 km wandelen om een internetconnectie te hebben (op straat enkel; dat wat was niet zo handig met die incheckproblemen/volgens mij is het daardoor ook met mijn eigen zetelreservatie foutgelopen). Allemaal niet zo erg hoor. De zee was prachtig blauw. Wel geen plaats gevonden om te snorkelen.

Vakantie Oostenrijk Zomer 2023

We zijn zeer tevreden over de organisatie! Van harte dank daarvoor! Familie Lubeert-Verhelst05-07-2022 t/m 18-07-2022Allereerst onze excuses voor het late antwoord, maar het is (alweer) superdruk… De reis was in één woord : Prachtig! Cuba is een bestemming waar je je nooit voldoende kunt op voorbereiden. De natuur is adembenemend, de steden overweldigend.

Maar in Cuba is er nog de extra factor schaarste. De boycot door diverse landen en momenteel daarbij komend het exportembargo van Cuba’s grootste handelspartner Rusland zorgen er voor dat er vrijwel niks te krijgen is, behalve lokale producten. Wij moesten soms zelfs op zoek achter drinkwater. Ook merkten we dat het toerisme nog niet volledig op toerental is gekomen na de pandemie : zo waren heel wat restaurantjes die in de reisgids stonden niet (meer) open, bepaalde bezienswaardigheden waren evenmin toegankelijk.

Ook de Viñales-vallei is adembenemend mooi. De accomodatie in Trinidad was ook zeer mooi en vriendelijke uitbaters ! Het diner dat werd aangeboden door de casa in Havana behoort dan weer tot de herinneringen die zullen blijven. De uitbaatster van de casa in Havana was eveneens supervriendelijk en behulpzaam. Ze kocht voor de kinderen zelfs speciaal chocoladepoeder om chocolademelk te maken ! De accommodatie en Varadero is prachtig gelegen vlakbij het strand, en wordt uitgebaat door een super behulpzame- en vriendelijke dame.

De Interhotelbussen waren veelal kleinschalig (minibus), maar dat kwam waarschijnlijk doordat de zomermaanden niet echt het hoogseizoen zijn voor Cuba. De bussen waren steeds stipt en comfortabel. Ook op de privé transfers was niets aan te merken. De Viazul is niet altijd even stipt, maar zeer comfortabel. De verkregen vouchers moeten ingeruild worden ter plaatse, maar dit wijst zichzelf wel uit.

Wij vonden voornamelijk de paardrijtocht door de vallei van Viñales een ervaring om nooit meer te vergeten : zeer vriendelijke gids, 5 uur durende tocht met bezoek aan koffieplantage, sigarenboer en een stop voor een drankje. Zeer positief : de tour is inclusief deze ervaringen, dus de lokale bevolking is niet opdringerig om zaken te verkopen.

Vakantie Midden 2023

Hoogtepunten: - Viñales (en dan zeker de paardrijd-excursie) - zipline in Terrazzas - Trinidad en omgeving (Topes de Colantes) - het kleur van het water in Varadero 🙂 - mojito en sigaren Alles is zeer vlot verlopen. vakantie huis kopen. Enkel zou ik meer cash geld meenemen. Het is moeilijk om op voorhand te berekenen wat je met een gezin van 4 zult nodig hebben

Wij hadden wat verkeerd gerekend en dat zorgde voor wat (budgettaire) stress. Van andere reizigers ter plaatse vernam ik dat zij net het zelfde probleem hadden ervaren. Er moet ook rekening gehouden worden met het feit dat de elektriciteit in Cuba constant uitvalt. Blijkbaar is het een gewoonte van de overheid om bepaalde wijken zonder stroom te zetten.

Ik stond in het begin wat sceptisch tegenover het concept, wij organiseren namelijk altijd zelf alles. Voor Cuba is dit quasi onmogelijk. Cubana Travel bleek een zeer betrouwbare en nauwgezette organisatie te zijn die doet wat ze belooft. Alles was tot in de puntjes geregeld. Een dikke pluim daarvoor, doe zo verder.

Ik blijf het wel erg vinden dat die zoveel kostte, en dat die bij de terugvlucht toch niet zo goed geregeld was. Het comfort was redelijk, het eten vreselijk. Alle drank was betalend, wat voor een reisduur van 15u toch wel schandalig is... nog geen koffietje tussendoor - echt wel low cost dus.

Bij de stadstour in Havana was er geen tweede driver op tijd, waardoor we een uur verloren en de trip ingekort werd (vakantie spanje auto). Een supergids wel. Ook misschien wat jammer dat het dezelfde wagens van de luchthavenrit waren. Ook bij ons vertrek uit Havana was het busje meer dan een uur te laat

Haagse Hogeschool Vakantie

Wat een vriendelijke mensen overal! In Havana prachtig! goed gelegen! Leuk met cafeetje vlakbij. Een pareltje! Superstad ook, we geraakten er niet uitgekeken. In Jibacoa, het resort: was echt wel leuk. Prachtig uitzicht, eten lekker, free wifi. Beetje rioolgeur in de kamers en luide generator. Super dat we daar konden snorkelen ook.

Echt een topplekje ook! Binnenin wel erg primitief. Als er geen elektriciteit was ging een abnormaal luide generator aan (ook toen we gingen slapen). De kamer aan de straatkant had erg veel last van het straatlawaai. We hadden alweer een toffe gids op de prachtige trip. Cienfuegos: heel mooi hotel! Leuk zwembad! Wel niet gemakkelijk om daar een restaurant te vinden.

Kaal en onpersoonlijk. Wel netjes en goede airco. Geen informatie. We voelden ons daar wat aan ons lot overgelaten. Er was geen internet dus waar moesten we naartoe? We zochten dan zelf. Om een uitstapje te regelen: niet zo eenvoudig. Onze driver woonde dichtbij en bracht ons naar een strand (tegenvaller: geen drinken, grijze zee, snorkelkraam toe).

Ruth heeft dan een taxi voor ons geregeld die ons naar EL Nicho bracht voor 160€. Prachtige uitstap! Aanrader: regel dat gewoon in het pakket zelf al, zodat je geen tijd moet verliezen met dat zelf uit te zoeken (en dan voelt dat bedrag ook niet zo hoog aan) (maleisie vakantie). Ruth deed echt wel haar best

Ze regelde ook centjes voor ons op erg korte tijd. (overal in de casa's: zeg gewoon tegen de reizigers dat ze daar best wisselen). Tip: leg op voorhand aan de reizigers beter het systeem uit. Bijvoorbeeld in de winkels: daar moet je met de creditkaart betalen dus betaal je de officiële koers, waardoor een fles rum veel duurder is voor de toeristen - die kost ook overal evenveel.

Vakantie Met Hond Nederland

Twee nachten daar is meer dan voldoende. De casa is wel mooi, maar erg lawaaierig voor de slapers aan de kant. De eigenaresse is wel tof, ze voerde ons zelfs eens naar een resto. Ze heeft ons echt twee superresto's aangeraden. Die waren erg ver wandelen wel, tweede keer moesten we met een taxi.

We moesten ook 1,5 km wandelen om een internetconnectie te hebben (op straat enkel; dat wat was niet zo handig met die incheckproblemen/volgens mij is het daardoor ook met mijn eigen zetelreservatie foutgelopen). Allemaal niet zo erg hoor. De zee was prachtig blauw. Wel geen plaats gevonden om te snorkelen.

We zijn zeer tevreden over de organisatie! Van harte dank daarvoor! Familie Lubeert-Verhelst05-07-2022 t/m 18-07-2022We kijken terug op een fantastische reis, echt geweldig. Op zowel de locaties waar we overnachtten, als de excursies en de manier van reizen met onze eigen auto. We hebben zoveel geleerd over het land, van de mensen en van elkaar.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van onze review op de reis, dan horen we dat graag! Drie accommodaties sprongen er voor ons uit (vakantie oostenrijk zomer 2023). De eerste paar nachten sliepen we in de casa in Havana. Dat was de perfecte uitvalsbasis in Havana vanwege het heerlijke ontbijt, de lieve zorgen van Karen, de ruime kamer en perfecte ligging

Het was een prachtige verassing dat het ontbijt de volgende ochtend op het dakterras was, met de schildpadden en het verse eten. We hebben ook twee nachten in Casa Kiki geslapen waar we de bovenste etage hadden - vakantie cartoon. Playa Larga vonden we fijn om te zijn, maar was verder best wel uitgestorven

Zwitserland Vakantie

Ik vraag me wel af hoe het is om beneden te slapen, dan is de locatie wat minder mooi denk ik. We hadden op deze plek alleen jammer genoeg heel erg last van muggen, muggenspul hielp totaal niet. Heel het dorpje had er last van, en het had te maken met een bepaalde warme wind die was komen overwaaien hoorden we van de dame van de casa.

Haydee Chiroles was prachtig groen, en fijne plekjes in de tuin maar zeker een fijne plek in de schommelstoel voor de casa met uitzicht op de straat. Vriendelijke mensen, en ook fijn dat er een bar is waar je drankjes kan krijgen en heerlijke Mojito bij de casa zelf. De minst fijne plek veruit vonden wij Hotel La Moka.

Ooit moet dit een prachtig hotel zijn geweest, maar corona heeft hen geen goed gedaan en het is nu echt vergane glorie. De kamers, het hele complex en ook het zwembad dat niet goed wordt schoongemaakt (vakantie huisje texel). Zeker in combinatie met de rest van het dorp waar nauwelijks leven meer is (of wij hebben het niet kunnen ontdekken)Het balkon is wel fijn! Door alle fijne casa particulara voelden wij ons hier totaal niet thuis. De mensen in het restaurant waren bijzonder onaardig, het eten was slecht en bij binnenkomst viel er bijna een gordijnrail op ons - vakantie colombia. Een excuses kon er niet vanaf. We zouden hier twee nachten blijven, maar uiteindelijk hebben we besloten om na 1 nacht weg te gaanEen rustige casa particulara, waarin we in de tuin konden chillen en hebben genoten van de kookkunsten van de eigenaresse - vakantie thailand 2023. Daar voelden we ons weer thuis 🙂 Beiden zijn we vaak al snel tevreden, maar bij La Moka kregen we een zogeheten 'unheimisch' gevoel wat zeker niet voor iedereen zal zijn

Indonesie Vakantie

We hebben de reis met een huurauto gemaakt die we op onze tweede dag in Havana hebben opgehaald. Ze probeerden ons eerst nog een auto zonder airco aan te smeren maar daar zijn we niet mee akkoord gegaan. We konden of een duurdere auto huren, of wachten totdat de airco gemaakt was en na een uur terugkomen.

Het rijden in Cuba is een uitdaging, maar met zijn tweeën lukte het goed. Bij een deuk in de weg waar je niet omheen kan is het wel even billen kneipen. Het was heerlijk om de vrijheid te hebben met een auto zodat je kan gaan en staan waar je wilt, mochten we ooit nog terug gaan naar Cuba dan willen we zeker weer met de auto.

Van andere reizigers hadden we gehoord dat die tour hen erg was tegengevallen, maar wij hadden geluk! Een super vriendelijke gids die ons heel Havana heeft doorgereden, inclusief een parkje aan de rand van de stad. Het duurde wel wat lang naar onze mening, zeker in de hitte. Maar de gids was ook erg enthousiast dus op zich was het prima.

Latest Posts

Ik Ga Op Vakantie En Meen Mee

Published Oct 17, 23
4 min read

Vrouwen Bikini

Published Oct 09, 23
7 min read

Lies Zhara Bikini

Published Oct 05, 23
7 min read